Victory!!!

SWE vs ITA

SWE vs ITA

Idag vart det en vilodag men inte helt från boxningen. Drog ut till Jönköping för att supporta landslaget som körde en landskamp mot Italien. Själv körde jag inte för att jag varit sjuk och tagit penicillin i 10 dagar (Dont worry its all good now jag är 100% frisk nu;-)  ) plus att jag egentligen skulle gå min första WSB match idag. Också mot Italien men i Italien. Var tvungen att skippa den för att jag inte kunnat träna något pga sjukan… Skit i ….fick höra att jag kanske har nästa match om 2 veckor det blir oxå en WSB match men i Kazakstan. Jag började träna så fort jag vart klar med antibiotikan i tisdags och är i full gång med träningen, nu med 14 februari i sikte. Men enough about me ska ju berätta hur det gick för landslaget….. Självklart Det blev det vinst för SWE !!! 6-3 för o vara exakt! Mycket bra nivå på boxningen, laget gjorde bra ifrån sig idag,en grym gala vart det oxå. Det var fullt hus och bra support från publiken. Det är alltid nice att se att många komma för att supporta alla boxare speciellt på hemma plan , det är mycket slit och tid som läggs ner på att vi ska kunna göra det vi gör och det uppskattas verkligen.

Är helt slut och imorn är det träning och är fett taggad nu efter att jag sett alla matcher, vill köra match nuuuu!!!

Nu e det slagg mode för mig…. bless!

 

Bashir utsedd till galans bästa boxare

Bashir utsedd till galans bästa boxare

Coach är stolt ägare av en Jaguar S-type

Coach är stolt ägare av en Jaguar S-type

Chartoi doing his thing

Chartoi doing his thing

UG represent

UG Thunder

 

WINNERS!!!

WINNERS!!!