Puerto Rico Hurricanes

Helt slut efter dagens pass. Kände att jag höll riktigt bra tempo idag ,formen är där men kan såklart alltid bli bättre men känner mig redo för att gå match!

Förmodligen har jag match redan nästa helg i Kazakstan, väntar på att få bekräftelsen av laget. om ni har läst tidigare inlägg så har jag skrivit om WSB men jag har ej förklarat det egentligen innebär .WSB står för (World series boxing) och är en semiproffsliga där  jag kommer representera Puerto Rico. Skillnaden mellan WSB och amatörboxning är att det är fem ronder istället för tre och det är tunnare handskar. För alla boxningsnördar är det något jag rekommenderar för där kan man se de bästa länderna möta varandra och slåss om första plats och även en chans att kvala in till OS, dit jag självklart ska! vill ni se mer om WSB  kan ni kolla på länken  www.worldseriesboxing.com eller titta på lite highligts där Kuba äter upp ryssarna här: https://www.youtube.com/watch?v=IXNNAWQliE0 Som sagt, jag kommer representera Puerto Rico och jag ser fram emot chansen att visa världen vad jag går för!

 Nu är det slagg mode som gäller.Det kommer bli en tuff dag imorn , det ska springas i snön och sen cirkel träning på klubben.
Bless.