Back at it

Det var ett tag sedan min senaste uppdatering men nu är jag tillbaks o och göra ska mitt bästa för att uppdatera er med vad som har hänt , vad som händer och vad som kommer att hända i framtiden.

Jag borta i ca 5 veckor i Puerto rico och boxade wsb serien.
två vinster och två förluster slutade det med. Lärde mig mycket av mina resultat. Hela resan var en sjukt galen och rolig upplevelse . Trivdes som fan med alla sköna människor och nya vänner jag fick lära känna där. Men nu är det över och vi fortsätter framåt

Just nu befinner jag mig på Cuba i Havanna som också är min mors hemstad. För er som inte vet ärCuba en av världens starkaste boxnings nationer och har en rik boxnings kultur.Med de kontakterjag har här, har jag fixat mig ett tränings läger, Perfekt för mig att toppa formen till Eu games som kommer att ta plats i Azerbajdzjan om ca tre veckor .EU games är också kval till VM i Qatar i oktober. Jag har varit här i två veckor och har två veckor kvar. Hittils har allt gått bra ,jag känner formen och boxningen bara blir bättre med all sparring och hårdträning.

Nästa inlägg ser jag till o fixa lite bilder oxå ha ha … bless 😉