En vanlig tisdag

Precis hemkommen från träningen. Idag stod plattor på schemat tillsammans med Uffe, min tränare. Det var ett roligt och intensivt pass. Det är alltid bra fokus på passen samtidigt som vi har väldigt roligt och det blir ofta mycket skratt. Det var dagens andra pass, i morse körde jag löpning i en slinga med väldigt mycket backar. Tufft men kul. Idag har jag inte varit i skolan så det har varit en lugn och skön dag för övrigt.

Nu till helgen väntar Nordiska mästerskapen och vi är 20 svenskar i truppen. Jag ska boxa i 60 kilos klassen och där är det två boxare till, båda finskor. Bland annat är det Finlands bästa damboxare Mira Potkonen som jag senast mötte i finalen på turneringen Golden Girl. Där blev det tyvärr en förlust men matchen i sig kändes ändå helt okej från min sida. Jag hade lite svårt att ladda om efter semifinalen där jag mötte den ryska världsmästaren från 64 kg och faktiskt vann, vilket ingen hade förväntat sig. Den andra finskan har jag inte riktigt någon koll på, jag vet att hon heter Erika Tarvainen och var två på de finska mästerskapen. Det ska bli kul att åka iväg med ett så stort lag och med många bra boxare. Förhoppningsvis tar vi hem lagsegern i år.

Bild från träningen

Bild från träningen