Hemma från Nordiska

I fredags morse åkte jag till Finland för Nordiska mästerskapen. Jag blev direktlottad till finalen så på fredag och lördag var det bara lite lätt träning för att hålla igång. I semifinalen möttes två finskor och det var inget snack om vem som var den bättre utav dom. Mira Potkonen som jag mött tidigare vann klart.  Jag kände mig taggad innan matchen och jag ville ha revansch. Första ronden vann jag hos domarna och det kände ganska bra. Det kände nog min motståndare för i rond två kom hon rusandes ut och gav mig knappt en sekunds andrum. Jag hade jättesvårt att hitta tillbaka till min distans i den ronden. Både rond tre och fyra kom jag tillbaka bättre i matchen och kom ut på min distans igen och fick till ganska många bra sidesteps, men det räckte inte riktigt till för att vinna matchen. Jag var riktigt besviken efter matchen, det är ju aldrig kul att förlora. Idag var jag iallafall tillbaka i vardagen och nere i boxningslokalen igen vilket var både skönt och kul.

11106428_10205134131805537_1747653970_n

Här är en blid efter träningen på min nya T-shirt som jag fick hemskickad i fredags, tack boxningsnytt.