Tester, födelsedag och sparring

Idag är jag hemkommen från tre dagars sparring i Stockholm. Jag, Uffe och min mamma åkte upp tidigt i fredags morse. Första passet fick jag sparra med en kanadensiska. På lördagen klev jag upp runt 8 tiden och körde ett lätt morgonpass med uffe sen väntade sparring mot en tjej från Schweiz och Steffi från Sverige. Idag söndag körde jag en sista sparring mot schweiziskan igen innan vi åkte hem till Småland igen. I lördags hann jag även träffa mina halvsyskon en sväng. Min äldre bror Force tränar också boxning så honom träffade jag på boxningsklubben Linnea och efter det gick vi och käkade thaimat sen drog vi hem till min andra bror Noah. Vi är ganska många halvsyskon så jag hann tyvärr inte träffa alla men det var jättekul att få träffa Force och Noah. Senare på kvällen var vi bjudna på middag hos mina kusiner så då var vi där hela kvällen och åt god mat och hade det väldigt trevligt. Jag träffar ju inte släkten i Stockholm så ofta så det var verkligen jättekul.

Vad har mer hänt? Jo jag var upp i Stockholm förra veckan också och gjorde fystester på Bosön. Det var jag och Uffe och Oliver Flodin och hans pappa från Vaggeryd. Skönt att det bara var vi två som skulle göra testerna, då låg allt fokus på oss och det kändes som man fick ut lite extra. Det var Rickard Nilsson på SOK som var testledare och det tyckte jag var skönt för han har alltid en positiv inställning och är bra på att peppa. Jag höjde mig på nästan alla tester vilket kändes skönt!

Jag har även hunnit fylla 19 nu i april och jag hade en toppenfödelsedag. På morgonen blev jag väckt av broshan och mamma som gav mig lite presenter och frukost på sängen. Senare på eftermiddagen kom mormor och morfar, kusinen, min moster och hennes man och firade. På kvällen kom min kille med present och tårta. Dagen därpå hade jag lite picknick ute men mina bästa vänner Kaisa och Beatra och fick fina och väldigt personliga presenter vilket jag blev jätteglad för. Jag hade alltså en jättebra födelsedag.

Imorgon har jag vilodag och även en massage inbokad. Det ska bli riktigt skönt!

11148232_10205327011147400_878525627_o