Boxningsdag

Dagen började i spåret med en promenad på 5 km. Därefter åkte jag hem och åt lite frukost, sen runt halv 12 så åkte jag till Andersberg där vi skulle ha en träningsdag och det kom folk från lite andra klubbar som vi skulle träna tillsammans med. Klockan 12 började första passet, som bestod utav teknikträning. Sen hade vi en paus mellan klockan 13:20 till 15:00 då andra passet började och det var dags för sparring.

Vi började med enskild uppvärmning i ca 10-15 min och därefter 8 ronder sparring 3×3 minuter. Sparringen idag kändes bra och jag tycker det är väldigt bra med träningsdagar som dessa. Det är verkligen roligt och lärorikt att träffa andra boxare och ta del utav deras kunskaper.

 

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och ätit sushi med min flickvän.

Snart vi bege oss ut på kvällspromenad med hunden.

Trevlig helg på er!