Sammanfattning av dom senaste dagarna!

Tisdag:

Började dagen på gymmet med 20 min crosstrainer & några löpintervaller. På kvällen väntades sparring, 7 ronder x3min. Den sparringen kändes väldigt bra och vi fokuserade ganska mycket på det jag behöver träna på inför helgens fight.

Onsdagen började lika så att jag drog till gymmet med Rebecca & vi körde crosstrainer där efter löpintervaller. Jag &  Rebecca kan träna en hel del ihop då hon också är fighter så det underlättar en hel del. På kvällen tog jag det bara lugnt & kikade en del på boxning.

Torsdag: Idag så vilade jag från morgonträningen med tanke på att jag har fight på lördag. Nu på kvällen så körde jag 4 ronder sparring & där efter körde jag några ronder med Dawan.

Dawan som är min huvudtränare & som jag är väldigt tacksam över att ha, han hjälper mig verkligen med boxningen & även allting på sidan om, han är en av mina bättre vänner, vi har en väldigt stark relation. Han stöttar mig i allt.  Utan honom i min ringhörna så skulle det inte kännas detsamma

 

daquandawan