Vinst i Timrå!

Som ni kanske redan vet så hade jag match i lördags, det var min första riktiga senior A match och fick direkt möta Alexander Sund från Sundsvall som är rankad tvåa i 69 kg. Så jag visste innan att det skulle bli en väldigt tuff match men också riktigt rolig.

På lördagmorgon så åkte vi från Gävle ca 8:30, direkt när vi kom fram till Timrå så vägde jag in och därefter så åkte vi och fick i oss lite mat.

Matcherna skulle starta klockan 14 och det var 9 matcher på programmet. Jag och Alexander hade sista matchen på galan.

Jag var redan innan inställd på att det skulle bli en mycket tuff match men jag har tränat väldigt hårt och har ett väldigt bra psyke och med hjälp utav Dawan så fokuserade jag endast på vinst. Han är otroligt bra just för mig och min mentala bit.

 

Jag kände nästan direkt i första ronden att jag var väldigt stark på insidan och kunde stå där inne och växla slag, vilket jag älskar att göra. Som jag visste så blev det en riktigt tuff och jämn match men jag kände att jag hade vunnit direkt efter sista ronden. Domslutet blev 3-0 till mig.

Detta är absolut den bästa matchen jag gjort hittills och Alexander fick verkligen ut det bästa av mig. Det var verkligen roligt att få fightas mot honom då han är en väldigt duktig boxare.

 

Jag vill passa på att tacka alla som stöttar mig på något sätt, det betyder otroligt mycket! Alla vänner, familj, alla från klubben och framför allt Dawan som lägger ner så mycket tid på mig. Utan er vore det inte möjligt så stort tack till er!