Fullt upp!

Godkväll! Det var ett tag sedan jag bloggade, men jag har haft fullt upp dom här senaste dagarna därför har tyvärr bloggen blivit lite drabbad.

Som sagt så hade jag ju fight förra lördagen, söndagen tog jag vila och hade ätardag.

Måndag morgon så började hårdträning igen och jag började veckan på gymmet med 8km crosstrainer.  På kvällen så var det sparring, kändes riktigt bra faktiskt med tanke på att jag hade haft fight två dagar före.

Tisdag morgon så var jag och Rebecca på gymmet, crosstrainer 7 km plus lite magträning. Jag har börjat kört crosstrainer väldigt mycket då jag tycker att min kondition har utvecklas sedan jag började med det.  Efter vi hade kört denna morgon så åkte vi hem och åt en frukost.  Även denna kväll körde jag sparring.

Onsdagen och Torsdagen så kände jag mig sliten, så jag lyssnade på kroppen och vilade.

Fredagkväll så körde jag teknikträning med Dawan, även lördag förmiddag så körde vi sparring 7 ronder.