Lördagkväll

God kväll! Denna vecka har som vanligt bestått utav träning. Jag har som vanligt kört konditionsträning på morgonen och sen på kvällen tränat boxning. Fick även reda på att jag möjligtvis har match i slutet av denna månad i Uppsala! Jag hoppas verkligen att det blir så, ser fram emot att gå match igen.

Idag på förmiddagen så körde vi sparring ca 7 ronder och även några ronder på säcken. Blev inte nå dubbelpass idag för att jag måste låta kroppen vila lite. Imorgon är det dags för sparring igen då Robin Eriksson från Morgongåva BK kommer på besök. Det ser jag fram emot väldigt mycket med tanke på att det är mycket roligt och lärorikt att sparra med honom!

 

Blev ett kortare inlägg idag för nu ska jag kolla när Oscar Ahlin boxas på TV10. Kommer förmodligen ett nytt inlägg imorgonkväll!