Söndag och sparring

Som jag skrev i tidigare inlägg så kom Robin på besök idag för ett sparringpass. Vi körde lite individuell uppvärmning och sen körde vi en lättare rond för att komma igång lite och efter det så blev det fem ronder sparring.

Det kändes helt ok från min sida idag, inte den bästa sparringen jag gjort men inte heller den sämsta om man säger så. Annars så är det otroligt bra för mig att få kunna sparras med Robin och få ta del utav hans kunskaper. Det är jag väldigt tacksam för!

Det finns en del saker som jag måste förbättra och det ska jag absolut jobba vidare med för att utvecklas så bra det går. Det är bara att trappa upp träningen ett steg till!

Det positiva är att jag känner mig otroligt stark konditionsmässigt och känner att jag orkar ge mer hela tiden. Skönt att se att morgonträningarna ger resultat!

Nu ska jag försöka få mig lite sömn för imorgon bitti är det löpning som gäller.

 

Stort tack till Robin för idag och jag ser fram emot flera gånger!