Uppsala träningsdag

Var ett tag sedan jag skrev något här nu, har bara skjutit upp på det dag efter dag..

 

Iallafall så blev det tyvärr ingen match i Uppsala i lördags, men istället så ordnade dom en träningsdag så jag och Dawan åkte dit för att vara med där! Första passet började vid ca 10:00 och det var parövningar med mycket fokus på fotarbete, ett väldigt bra pass med många bra övningar. Efter första passet så gick jag och Dawan iväg för att äta mat och sen tog vi det lugnt fram tills 14:30 då andra passet skulle börja, vilket var ett sparringpass. Det blev totalt fem ronder för mig, sparringen kändes ganska bra och som vanligt så blir det mycket roligare att sparra med nytt folk då man oftast lär sig mer!

 

Den 18 april är det meningen att det blir match igen i Gävle! Har ingen koll på tider än men det skriver jag ut när jag vet mer om det! Se till att vara där bara!