Sommarträning, kommande säsong

Nu var det längesen jag var aktiv här, dags att ändra på det nu när säsongen börjar igen!

 

Efter SM blev det ett uppehåll med träningen i ca 2-3 veckor, sen dess har jag kört på hela sommaren med stenhård träning för att förbereda mig inför kommande säsong!

Förlusten på SM tog jag rätt så hårt i början, har alltid högsta förväntningarna utav mig själv och har alltid varit väldigt tävlingsinriktad och hatar att förlora. Men i efterhand så var det en otroligt lärorik upplevelse att delta på SM och att det inte gick som jag ville. För jag har lärt mig väldigt mycket utav det och är mer motiverad nu än aldrig förr!

 

Under sommaren har jag utvecklats väldigt mycket som boxare, blivit smartare, starkare & snabbare. Allt som kommer med hård träning! Jag och Dawan har tränat väldigt bra i sommar och utan han skulle jag inte ens vara i närheten av vart jag är som boxare just nu!

 

Nu är det bara 8 dagar kvar tills första matchen för säsongen! Vi startar säsongen med en gala på hemmaplan, på Söders källa! Är otroligt laddad inför galan och även hela säsongen. Målet med denna säsong är framförallt att gå så mycket matcher som möjligt och få mer erfarenhet!

 

Det får räcka så får detta inlägg! Ska försöka uppdatera oftare nu än förr!

Vill passa på att tacka alla för allt stöd! Det betyder väldigt mycket!image