Erik Skoglunds motståndare i ”WBSS” lottas fram ikväll i Monaco

I kväll sker lottningen av WBSS (World Boxing Super Series) i Monaco där obesegrade svenske Sauerlandproffset, Erik Skoglund är en av deltagarna. Åtta man i supermellanvikt, några av branschens vassaste boxare gör upp, och dragningen kommer att ske på ett storstilat sätt med en påkostad gala.

Nu skall turneringen alltså ta form. Erik skall få sin motståndare, sin inledning av denna magnifika turnering. De åtta världsboxarna är följande pugilister (se nedan). Skoglund är på plats i Monaco förstås och gör promotion.

George Groves (26-3, 19 KOs), WBA Super Champion

Juergen Braehmer (48-3, 35 KOs), former WBA & WBO Champion

Erik Skoglund (26-0, 12 KOs)

Jamie Cox (23-0, 13 KOs)

Callum Smith (22-0, 17 KOs)

Rob Brant (22-0, 15 KOs)

Avni Yildirim (16-0, 10 KOs)

Winner of Eubank (24-1, 19 KOs) vs. Abraham (46-5, 30 KOs)

Fotnot: Lottningen sänds live på Viaplay Fighting med start klockan 22:15 ikväll!

(Foto: World Boxing Super Series)