Miguel Cottos VM-fight i skuggan av Mayweather vs McGregor

Puerto Ricos, Miguel Cotto har alltid varit boxningsfansens stora  ”gunstling”, en favorit som alltid levererar och mer eller mindre representerar epitetet ”Crowdpleaser”.

En boxare formad i den ”gamla skolan” skulle man kunna säga. Hans anhängare är trogna supportrar, de missar ogärna en fight. Den 26:e augusti, ja ni läste rätt, samma datum som McGregor vs Mayweather i Las Vegas, fightas den snart 37-årige ”brawlern” om det vakanta WBO-bältet i super weltervikt (lätt mellan) mot japanske KO-boxaren, Yoshihiro Kamegai (27-3-2, 24 KO) på ”Stubhub Center” i Carson, Kalifornien på en gala i ”Golden Boy Promotions” regi.

” Uppförsbacke” rent medialt för Oscar De La Hoyas arrangemang på just det datumet är väl ingen överdrift att förutspå.

Då boxningsvärldens blickar högst sannolikt kommer att vara 100 procentigt fokuserade på ”May-Mac” i Vegas vid det tillfället, är det dessvärre så att Miguel Cottos VM-fight lär hamna ordentligt i skuggan av detta ”spektakel” till evenemang. Trist men det är ett faktum. Även Miguel Cotto väger lätt emellanåt!

Revolution Slider Error: Slider with alias blogad not found.
Maybe you mean: 'template' or 'hem' or 'blogtemp' or 'bigslider' or 'bloger' or 'ad'