Anthony Joshua fortsätter med att slå rekord!

Anthony Joshua fortsätter med att slå rekord. Det är officiellt att 70.000 biljetter sålts för fighten mellan Joshua och Kubrat Pulev när parterna möts i Principality Stadium, Cardiff den 28:e oktober.

Biljetterna hann knappt komma ut på marknaden innan fans köpte upp alla biljetter. Eventet slår rekord i att sälja biljetter snabbast. Det tidigare rekordet hölls av Muhammad Ali och Leon Spinks som möttes i New Orleans Superdrome 1978.

“It was another incredible day at the box office for Anthony Joshua as he continues to cement his place as the biggest draw in World boxing,” sa promoter Eddie Hearn. “The support he receives from the British public is incredible and has been an integral part of his success – the fans will be in for a great night on October 28 and we thank them all for their support.”

MISSA INTE CANELO VS GOLOVKIN NU PÅ LÖRDAG! KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION!