Anthony Yigit vs. Sandor Martin

Det syns att boxarna är nervösa. Båda är försiktiga. Sandor Martin landade en bra kombination. En otroligt jämn rond. Dock ger vi på Boxningsnytt den till spanjoren.

Rond 1 till Sandor Martin.

Anthony Yigit jobbar stenhårt på insidan, något som gynnar honom. Anthony är betydligt bättre på insidan är Sandor. En jämn rond även denna, men den går till Anthony Yigit.

Rond 2 till Yigit.

Båda boxarna landar kroppsslag som verkar ge effekt. Väldigt jämn fight, men den tredje ronden går till Martin.

Rond 3 till Martin.

Otroligt jämna ronder, mycket bra prestation av båda. Yigit är definitivt den som landar de tyngsta slagen. Ronden går till svensken, Yigit.

Rond 4 till Yigit.

Rond 5 går till Sandor. Han inledde ronden starkt och tröttnade mot slutet.

Rond 5 till Martin.

Sandor verkar ha blivit aningen trött i rond 6. Yigit landade dem bättre slagen.  Sandor Martin landade ett slag under bältet, Yigit nyttjade inte alls den tid han fick på sig att återhämta sig. Han ville köra direkt.

Rond 6 till Yigit.

Sandor tog en paus i första minuten. Såg ut som spanjoren landade ett slag under bältet igen. Yigit är den betydligt mer aktive fightern.

Rond 7 till Yigit.

Martin avvaktar en del i början av ronderna, då han med all sannolikhet börjar bli trött. Yigits investering mot kroppen kan även det ha med saken att göra.

Rond 8 till Yigit.

Extremt jämn rond. Båda landar rena slag. Väldigt svår rond att tillge någon. Men vi på Boxningsnytt.SE ger den till svensken.

Rond 9 till Yigit.

Yigit landar ett fint slag som skjuter ur Sandors tandskydd. Yigits högra öga verkar ha svullnat ihop! Yigits rond.

Rond 10 till Yigit.

Martin går efter clinchen väldigt mycket nu. Yigits tank är fasiken beundransvärd, han orkar den mannen. Trots att Martin trycker upp Yigit mot repen är det Yigit som jobbar hårdast.

Rond 11 till Yigit.

Anthonys högra öga är nu totalt stängd. Boxarna har skallat ihop en del.

Vi ger rond 12 även till Yigit.

Vi inväntar beslut:

Anthony Yigit vinner via enhälligt beslut!!!!!!!