George Groves: ”Jag kommer att knocka Jamie Cox på lördag”

På lördag får vi ytterligare en semifinalist i World Boxing Super Series Supermellanvikts-klass då WBA-mästaren, George Groves  (26-3-0, 19 KO:s) tar sig an sin brittiska kollegan Jamie Cox (31) obesegrad efter 24 matcher som proffs (24-0, 13 KO:s). Det är en match där den något yngre Groves betraktas som favorit mycket tack vare större rutin och beblandning i stora matcher.

Cox är dock för många, trots ett digert ”boxnings-CV”, ett oskrivet kort som kan överraska. Den åsikten har dock inte Groves som i den färska intervjun här nedan, signerad Ifilm London, hävdar  bestämt att han kommer att knocka Cox och därmed avancera till de  ”fyras klubb” i semi-finalerna.  Om det sker, får vi se på lördag. Kolla in den purfärska intervjun nedan!