Conor Benn gör USA-debut i New York 11:e november – Daniel Jacobs toppar showen

Nigel Benns obesegrade grabb Conor Benn, weltervikt, är i skrivande stund uppe i nio raka segrar som proffs och med sju av dessa på knockout. Den hårdslående britten gör uppmärksammad USA-debut när Matchroom Promotions (Eddie Hearn) rullar in i New York på ”Nassau Coliseum” i Uniondale, New York den 11:e november för en rätt maffig gala som Hearn gör i samarbete med Salita Promotions, med nytillskottet (ny-kontrakterade) Daniel ”Miracle Man” Jacobs i tuff kamp mot obesegrade landsmannen Luis Arias (27) – (18-0, 9 KO:s).

I den andra huvudattraktionen möter Jarrell ”Big Baby” Miller (19-0-1, 17 KO:s) erfarne polacken Mariusz Wach (37) – (33-2-0, 17 KO:s). Vem Conor Benn tar sig an på nämnda gala är dock ännu inte klart.