NYHETER FRÅN DANMARK: Supertalangen Oliver Meng debuterar som proffs 28:e oktober

NYHETER FRÅN DANMARK: Danske veteranpromotorn Mogens Palle som tillsammans med f.d. proffstungviktaren, och Danmarks stora ”kelgris” (älskad och hyllad under karriären), Brian Nielsen driver sin promotorfirma ”Danish Fight Night”, har ju under alla sina år som ledande proffsarrangör i Danmark, nosat reda på och ”knyckt” de allra bästa talangerna som landet haft att erbjuda.

Och sin ålder till trots (han har ju med råge passerat 80 bast – född 1934) så har han (Palle) inte trappat ner i det avseendet. Den senaste ”guldkalven” som i Mikkel Kessler-liknande anda nu skrivit på för honom och Brian och som kommer att debutera med ”bar överkropp” på deras nästa tillställning i ”Frederiksberg Hallerne” i Köpenhamn den 28:e oktober där veteranen, Lolenga Mock för övrigt agerar huvudnummer mot rutinerade ukrainaren Roman Shkarupa, samt obesegrade cruiserviktaren Ditlev Rossing (6-0), tar sig an farlige ryssen, Valery Brudov (44-12, 30 KO:s), är 18-årige Oliver Meng, en supertalang som tagit brons på U-EM och knipit en guldpeng på Junior Nordiska. Denne tuffing som kommer att fightas i welterviktsklassen, lär bli ett gott tillskott i Palle och Nielsens stall. Kolla in Meng på årets Själländska Mästerskap här undertill, och njut av hans färdigheter.