Sista fighten för Roy Jones Jr och förmodligen ny fight för Shady Gamhour i USA i januari

Före detta superstjärnan Roy Jones Jr har nyligen offentliggjort sitt sista framträdande i ringen och det blir på den ”egen-arrangerade” hybrid-galan, ”Island Figts 46” på ”Pensacola Bay Center” i Pensacola, Florida den 8:e februari mot en ännu ej namngiven motståndare. Fighten är tänkt att gå i cruiservikt.

Speaking of Roy Jones Jr, så har dennes svenske adept, Växjös, Shady Gamhour, mellanvikt, enligt uppgifter på webben, preliminärt klart med fight på en gala i Illinois, USA (Civic Center) den 13:e januari. Gamhour som här gör sin sjätte match (obesegrad – 5-0, 4 KO:s) som proffs är preliminärt bokad att ta sig an 25-årige amerikanen Jauvan John (2-3) från Brooklyn, New York. Shady befinner sig, sedan ett par dagar, i USA och förbereder sig inför uppgiften.