Kassaskåpssäker seger på KO för Otto Wallin i Riga igår kväll – Nu 19-0 med sikte på Granat!

Det blev som väntat en relativt snabb och överlägsen seger för svenske Otto Wallin (27) i Riga, Lettland på lördagskvällen. Motståndaren Srdan Govedarica från Bosnien gick ned för kroppsslag i andra ronden och även i nästföljande rond.

Den senare nedslagningen kom han dock inte upp ifrån, utan blev uträknad vilket gav resultatet KO3. Bosniern som hade erfarenhet från kick och thaiboxning saknade både känsla och precision i sina slag, han var helt klart ”övermatchad” i den här fighten och blev således en ”munsbit” för svensken som därmed noterade sin 19:e raka seger (13 KO:s). Det blev alltså avslut för Wallin vilket man inte skall klaga på men det saknades en aning aggressivitet och beslutsamhet i hans boxning vilket de svenska kommentatorerna helt riktigt påpekade. Otto tar inga risker. Ger inget extra. Han boxar snålt och säkert. Det är bra för karriären men sämre för åskådaren. Nästa match blir sannolikt mot landsmannen Adrian Granat!