Nu kör vi!

FeliciaCornelia

 Hej allihopa, kul att ni klickat er in på vår blogg. Välkomna säger vi!

Vilka är vi då? Vi tänkte att vi börjar vårt första inlägg med att presentera oss lite kort så ni får lära känna oss lite bättre!

Cornelia och Felicia heter vi, eller Felicia och Cornelia. Man får välja själv i vilken ordning man vill säga våra namn.  Vi är 24 år och är enäggstvillingar, studerar till grundskolelärare och vi är båda bosatta på Kungsholmen i Stockholm med våra sambos, med endast 10 minuters gångavstånd från varandra. Tur det, hade varit lite jobbigt annars. Vi gör nästan allt ihop ska ni veta. Det är inte många dagar på året som vi inte umgås. Dagarna vi är ifrån varandra går nog att summera på en hand.

För ungefär ett år sen så blev vi introducerade till en ny värld. Nämligen hardcore-tränings-livet och framför allt boxningsvärlden. Vi har alltid varit fysiskt aktiva då vår uppväxt inneburit basket 6 av 7 dagar i veckan. Allt från sommarläger med plågsamma fysträningar klockan 6 på morgonen till cuper runt om i vårt avlånga land. Basketen kommer alltid betyda mycket och har bidragit till massa positivt i våra liv, men det är nu bakom oss och enbart fina minnen.

Nu sadlar vi om och satsar på nytt, boxningen tillhör våra framtida kapitel. I dagsläget spenderar vi 6 av 7 dagar på Allstars där svetten rinner som aldrig förr. På Allstars känner vi oss trygga och alla som är där är otroligt ödmjuka och välkomnar alla, vare sig du är nybörjare eller proffs. Vi visste som sagt ingenting om boxning och kampsport för ett år sen, men nu så styr boxningen vår vardag. Allt planeras utefter våra träningar. Hellre träna än att läsa kurslitteratur 🙂  Boxningen har kommit till att förgylla våra liv och något som vi älskar att göra. Vi är båda matchsugna, men en av oss entrar ringen först och förhoppningsvis om två veckor.

Häng med oss på vår resa så får ni se hur det går för oss!

//Twinsen