kvällens sparring får tummen upp!

Vi tänkte slänga in ett sista inlägg innan det är dags att slockna. För visst vill ni veta hur det gick på kvällens sparring? Klart ni vill!

Himla rolig sparring ikväll! Vi hade inte vår vanliga tränare, men en annan kille på klubben tog ansvar för passet & han är riktigt duktig. Han är bra på att se detaljer som behövs justeras och påpekar det på ett schysst sätt. Uppskattas verkligen! Idag var vi 6 tuffa tjejer & resten dudes. De få tjejer som sparras är riktigt schyssta och ger bra motstånd. Tjejerna är bra på att peppa varandra och ger även dom bra tips. Tummen upp för dom som låter oss få puckla på och ställa en massa frågor 🙂

Kvällens ronder var 3 minuters ronder, och vilken skillnad det är om man jämför med vad vi brukar köra. På sista tiden har ronderna varit 5 minuter.. Usch, får man säga att dom 5 minuterna nästan är vidriga? Känns som att minuterna aldrig tar slut. Men bra är det, det lär oss mycket! 5 minuters ronder har sina för-och nackdelar, samma sak gäller 3 minuters ronderna. Det var i alla fall riktigt kul att träna idag och glöden för boxningen växer för varje dag.

Vi bollar lite om våra framtida inlägg här, och vi har en hel del roliga saker som vi vill dela med oss till er. Allt från att vi faktiskt måste presentera människan som faktiskt lärt oss boxning, för utan honom hade vi ju faktiskt inte varit där vi är idag, till hur vår förberedelse ser ut inför kommande match, matchbantning osv… Och tips på våra favoritbars och fröknäckebröd.. Ja, ni märker ju… Många bollar i huvudet nu.. Vi vill mycket som vanligt, men vi måste tygla oss själva lite 🙂

10913525_10155118799900641_383948366_n 10952177_10155118019020641_1375749046_n

Näe, nu är det dags att stänga av datorn! Vi hörs imorgon gott folk. Cheers!