Veckoplanering

Tjenixen! Vi är tillbaka 🙂 Kul att vårt första inlägg uppskattades! Vi är råtaggade på att få dela med oss av vår hektiska vardag till er och ser fram emot att skapa en färgglad blogg för både oss själva och er!

Hoppas att ni alla mår bra, även fast det gråa vädret och kylan tenderar i att dra ner humöret ibland. För brrrr, idag är det riktigt rått ute tycker vi.

Vi tänkte att ni kanske skulle vara intresserade över att veta lite mer om vår vardag & hur en vanlig vecka kan se ut för oss. Så då kör vi!

Måndagar till fredagar innebär alltid skola, kanske inte alla dagar i veckan då vi ofta har en dag mitt i veckan som vi är ”lediga” och borde plugga hemma. Skolan är liksom som ett ”måste” för tillfället, och dagarna det är tugnt så längtar man efter att få svettas & boxas. För det gör vi faktiskt varje dag, måndag till lördag. Vårt träningsschema ser ut på följande sätt:

Måndag – Sparring kl 17 eller avancerad teknikträning kl 19 (beror på hur måndagarna ser ut)

Tisdag: Alltid sparring kl 19 som brukar avslutas med säckintervaller

Onsdag: Teknik & fys 17:30 (det är egentligen nybörjarpass , men det är bästa Manne som står för onsdag/torsdagspassen så dom kan man inte missa helt enkelt)

Torsdag: Nästan likadant pass som onsdagen, ibland lätt sparring 19.00. (Och från & med förra veckan så avslutas torsdagen med sprints. Speed: 15km/h incline: 10. 30 sek springer vi för livet och 30 sek vilar vi. Upprepar ett x-antal ggr tills man ser stjärnor framför ögonen.

Fredag: Avancerad teknik + fredagsfys 18:00

Lördag: Spårar vi lite & kör thaiboxning med ett gäng härliga tjejer mellan 10-11, sen började vi för 2 veckor sen med fys för dom som går/ska gå match som är 11:30. Lördag innebär alltså rätt mkt svett.

Utöver dessa ”fasta” pass så kan det slinka in några lätta joggingpass på mornarna. Nu är det däremot så himlans halt ute, så vi längtar faktiskt tills det börjar smälta lite så man kan komma ut. Brukar vara rätt skönt att starta morgonen med frisk luft!

Ja ni, där fick ni vårt schema.. Som rullar på väldigt bra. Veckorna rusar förbi eftersom allt är så skoj! Förutom skola och träning så försöker vi hinna med ett socialt liv där vi umgås med vänner & familj. Pussla ihop livet helt enkelt, som alla andra.

 

 

image image image image

Väskan kånkas man med dagligen, förbereder seminarieuppgift, fylla på kroppen med ny bensin & lunchpromenad med familjens hund. Våran tisdag hittills helt enkelt. Nu blir det plugg & senare lite mellis innan det är dags för kvällens sparring. Vi hörs efteråt så berättar vi hur det gick! Ha en fortsatt härlig tisdag folks!

// Twinsen