Matchvikt

Go kväll på er allihopa!

Jäklar vilken schysst respons vi fick från gårdagens inlägg, så himlans kul! Manne förtjänade verkligen att få veta hur mycket vi uppskattar honom. Vi är människor som älskar att göra folk i vår omgivning glada, och har man en gång lärt känna oss så blir man inte av med oss så lätt. De personer som finns i våra liv ser vi verkligen till att rå om. Utan dom, inget vi!

BoUj_zSCEAAMYxS

Vi kanske ska nämna något om kvällens val av rubrik.. Planen är som sagt att en av oss ska gå match den 7 februari, vilket är redan nästa helg. Detta innebär att förberedelserna är igång. Den här veckan har träningen alltså inte varit mesig, vi har tagit i för kung och fosterland. Efter våra pass har vi ställt oss på löpbandet och kört sprints som är vidriga. Flåset går alltid att förbättras! Träningen blir på något sätt annorlunda när man i bakhuvudet vet vad som väntar än, det blir mer fokus och man orkar mer.. Även fast det bara är en av oss som ska gå match, så stöttar vi varandra och kör på samma schema. Detta innebär till och med att en av oss sympatibantar. Bara för att det inte ska bli orättvist. Vi går alltså all in tillsammans!  Men det här med att nå en matchvikt… Jäklar va det testar ens psyke.. Vissa i vår omgivning tycker att vårt beteende mot mat och träning är helt absurd och ohälsosam, men dom som kommenterar något sådant anser vi bara har bristande kunskap.. Visst att det är svårt att inte ta den där extra portionen med mat när man är superhungrig.. Och att tänka på att inte äta för sent på kvällen, eftersom vågen måste visa en bra siffra när man vaknar på morgonen.. Men det är bara tillfälligt och en del av den mentala förberedelsen. Den riktiga matchen har alltså redan börjat i huvudet! Allt handlar bara om disciplin och det är faktiskt rätt roligt att utmana sig själv. Vi måste däremot poängtera att det inte är något som vi rekommenderar, och att vi direkt efter invägningen kommer gå tillbaka till ordentliga matvanor. För vi vet att kroppen behöver ordentligt med bränsle när man tränar som vi gör!

Vi håller nu tummarna för att det kommer finns någon motståndare där ute som känner sig lika matchsugna som oss! Håll ni tummarna också och så hörs vi imorgon!

…. För imorgon är det äntligen

41i4vxOndGL._SY355_