what doesn’t kill you makes you stronger

Nu kommer det här inlägget som vi längtat efter att skriva, men som vi gärna hade velat döpa till; ”YES, DET BLEV EN VINST”, istället blev det en förlust men med en jäkla V I N S T i hjärtat. Med vinst menar vi att dagen gav en hel del positiva erfarenheter och vi hade det riktigt kul! Visst att det suger i en tävlingsmänniskas hjärta att förlora, och på något sätt så känner man att man har gjort sig själv och sin omgivning besvikna med att inte ta hem en vinst… Men men, idag får det kännas lite surt, men imorgon tar vi nya tag och blickar framåt mot en ljusare framtid med många vinster!

Dagen har i alla fall  som sagt varit mycket lärorik och himla rolig. Och det viktigaste av allt är ju faktiskt att man har kul! Att ens våga kliva in i ringen med en massa publik och dessutom på bortaplan, är en stor vinst i sig. Det värdesätter vi mer än att vinna eller förlora. Nu med facit i hand vet vi vad som behövs finslipas på inför nästa matchtillfälle (som förhoppningsvis blir snart igen). Nu gäller det bara att nöta, nöta & nöta, träna, träna, vila & träna, och så ska ni nog få se på grejer inför nästa match. För inte ger vi upp efter det här, tvärtom, nu är vi mer taggade än någonsin. Nu vet man att ringen inte är ens fiende, utan att det är där vi hör hemma.

11008954_10155184251460641_236111008_n11004067_10155184400270641_516613724_n

Tankarna är lite överallt för tillfället och man är rätt slut i skallen. En sån här dag tar mer energi än vad man tror. Innan vi avslutar det här inlägget så vill vi bara tacka för all support. Vilka hjältar vi har omkring oss. Ingen nämnd, ingen glömd, men ni ska veta att alla ni som var på plats idag och ni som har skickat peppande sms osv har fyllt våra hjärtan med värme. Att veta att man har en sån stor support bakom sig betyder oerhört mycket! Den här sporten är mer än bara blod, svett & tårar. Boxning är kärlek rakt igenom och för samman människor på ett otroligt fint sätt! Men det är däremot en person som vi måste nämna och tacka liiiite extra mycket. Och det är världens bästa coach Manne. Du har ett hjärta av guld, det vet du! Utan dig idag hade det här aldrig gått! Nu siktar vi mot stjärnorna tillsammans, eller hur? 🙂

Tack DIF boxningsklubb för en grymt bra dag! Och du ringen, vi ses snart igen. Hungrigare än någonsin!

Tack DIF boxningsklubb för en grymt bra dag! Och du ringen, vi ses snart igen. Hungrigare än någonsin!

Ta hand om er kompisar! Och kom ihåg, what doesn´t kill you makes you stronger. //Twinsen