Last chance workout

Imorgon är en sorlig dag. Det är nämligen sista träningspasset för tjejerna och x-mas camp 2015. Tiden går fruktansvärt snabbt när man har roligt, och det är precis det vi har när vi tränar tjejerna. Helt fantastiska tjejer som deltagit under x-mas camp och de får oss att somna med ett stort leende på läpparna efter varje pass. Kan vi inte fortsätta träna tjejer?? Kom igen nuu.. Helst varje dag om vi hade fått bestämma 🙂 Skämt å sido, nästa år kör vi igen så håll utkik här på bloggen eller i vår Facebook grupp: Thaiboxning för tjejer för mer info gällande start/dagar/kostnad.

12285832_10156243929740641_408964994_nVeckan som gått har annars varit lugn & harmonisk. Välbehövligt! Levt lite extra lycklig och svävat på moln efter lördagens match. En av oss var ju i Warszawa under helgen, så det blev ett kärt återseende på klubben i tisdags kväll med ett lugnt boxningspass med coach Jay. Efter match är det ju viktigt att få låta kropp och knopp få återhämta sig, men att vila och utesluta träning totalt fungerar liksom inte på oss. Vi har därför sett till att träna hyfsat lugnt och joggat en del för att låta kroppen få bli av med lite energi. Inget överansträngande direkt. Att springa är som terapi för själen. Vi går in i en trans och plötligt har man sprungit 7-8 km utan problem och vill bara fortsätta. För några år sedan så var löpning inget som låg högt upp på vår lista direkt, men det har definitivt ändrats med åren. Kul tycker vi!

Annars då? Idag startade en av oss dagen med ett tidigt besök på klubben för lite teknik träning med coach Manne som var otroligt lärorikt och en av oss körde utomhusträning i det varma vintervädret. Idag har det ju varit ovanligt varmt känns det som. Vi kan, som ni läser, vara utan varandra också. Men bara ibland, kom ihåg det 😉

Efter träningen mötte vi upp varandra och hade ett spännande telefonmöte gällande ett samarbete som har med träning och boxning att göra. Det var väldigt intressant och vi får se vart det leder. På söndag ska vi ha ett uppföljningsmöte och kan kanske då berätta vad det handlar om. Teaser, eller hur? 😉

Nu ska vi förbereda lite inför morgondagens sista x-mas camp pass. Vi måste ju se till så att tjejerna avslutar 2015 på topp, eller hur?

imageP.s. Tomten, vi önskar oss massa härliga, svettiga, grymma, roliga träningspass under jul. Allstars har julstängt, så är det någon härlig klubb eller gym som har extra rum för två glada träningssjälar, hojta till!

Ho, ho, ho…. //Twinsen