Alla borde ha en..

Karin! Ja, alla borde ha en Karin. Det har varit tungt idag, riktigt tungt. Vi båda drömde mardrömmar om hur dagen skulle utspela sig. Och ja, dagen blev rätt rutten. I alla fall fram tills klockan var 15:30 och vi befann oss på klubben. Vår trygghetszon där vi bara får vara vi. Där man inte behöver höja rösten så pass mycket att öronen dunkar sönder. Där vi inte behöver känna oss motarbetade utan istället bli peppade och lyckliga.

Vi har tagit oss an en riktig och viktig utmaning. En utmaning som kanske inte gör oss till de piggaste och gladaste tjejerna varje dag. Vi älskar utmaningar, så uppfatta inte detta fel nu. Men det finns liksom en gräns till hur mycket man kan hantera. Vart sätter man den gränsen? Gränsen där man tackar för sig och går vidare till något annat? Hjärnan jobbar på helvarv, konstant. Den får aldrig vila. Vi känner oss ensamma. Vi har helt enkelt blivit trötta små själar. Visst, imorgon känns det nog bättre. Men idag, idag är det ingen bra dag för fröknarna Estemar. Hade alla bara haft samma inställning som oss, att tillsammans är vi starka, så hade vi nog aldrig känt såhär. För visst är det så, ensam är inte stark utan vi behöver varandra. Nu kanske ni inte riktigt hänger med i svängarna, men om ni läser lite mellan raderna så förstår ni säkert vad vi menar.

När till och med klubbkamrater märker av att det är trötta tvillingar de stöter på så är det något som måste ändras. Vi som älskar livet och allt det har att bjuda på. Idag skolkade vi till och med sparringen. Alla tjejerna var med. Men vi orkade helt enkelt inte. Ett slag mot huvudet och vi hade båda legat raklånga på mattan. Vi körde därför för oss själva, intensivt och hårt. Det var svettigt och extremt tungt. Otroligt välbehövligt och vi kände oss genast lite bättre.

Efter färdigt pass så dök vår saknade och efterlängtade Karin upp. Åh vad vi saknat Karin. Vet ni vad, hon är fan så jäkla grym. Hon märker direkt på oss om något inte riktigt stämmer. Hon låter oss berätta om saker och ting som sitter och trycker på våra axlar och hon lyssnar. Karin är en otroligt bra lyssnare. Hon kommer med kloka resonemang och hon påminner oss ofta hur viktigt det är att lyssna på kroppens signaler. Hon poängterar vikten av livskvalité och hur pass viktigt det är att rå om sig själv. Som rubriken säger så borde fan alla ha en Karin. Även fast vi inte ses så ofta nu för tiden så är det en person som verkligen fått en stor plats i våra hjärtan och utan boxningen så hade vi ju aldrig träffats. Så tack boxningen för att du fick oss att lära känna Karin!

Vi behövde skriva av oss lite och det känns genast bättre. Våra dagar är inte alltid tjo-la-hoppla-härliga. Imorgon blir det en bra dag. Längtar efter ett grymt boxningspass. Ett ”slå på plattor pass” där man får känna sig kanon-grym-och-stark!

act-beautiful-boss-lady-Favim.com-2871451What doesn´t kill you… //Twinsen