Fresh like..

Fresh fitness! Det är bra med miljöbyte ibland. Vi är glada för att vi får träna på fräscha Fresh när vi känner för det. Idag var det till exempel en tung dag på jobbet, riktigt tung. Så tung att vi inte ens orkade ta oss till klubben för att boxas och vara sociala. Då har vi ändå Fresh. Där går vi in, svettas som as, och går ut. Visst, lite morsande på trevliga personalen blir det så klart, men inte mycket mer än så. Det är skönt, riktigt skönt. Vi tillåts gå in i vår bubbla där ingen stör oss. Nu när vi gick där ifrån så lös solen och vi tittade på varandra och sa – Nu mår man! För visst är det så, träning löser faktiskt alla bekymmer. Det är som att allt negativt bara rinner av än.

 

12415640_10153126502427186_1112225697_o

 

b & bI vintras var ju vår syrra och hennes man Bashar hemma i Sverige. Vi drog med dom till Fresh några gånger. Bashar gillade det och han är stark som en oxe, men syrran gillar mest hikes i Hollywood hillsen och yoga. Tänk om man ändå hade tålamod till att yoga. Hade nog varit extremt bra för oss! Får nog ge det en ny och ärlig chans.. Någon gång i framtiden.. 

imageNu laddar vi upp batterierna inför morgondagen! //Tvillingarna