När självförtroendet tynar

Sist vi hördes av skrev vi att vi skulle ta träningen lite som den kommer. Gå på de pass vi känner för, variera träningen. Hitta gnistan helt enkelt. Vi hade även bestämt oss för att låta match tänket ligga lite på hyllan ett tag. I alla fall fram tills semestern startar. Det har ju som sagt varit otroligt mycket med allt. Jobb, egen träning, träna andra och matcha. Men så plötsligt kommer frågan om vi vill gå match. Och självklart svarar vi snabbt ja, och tänker att det kommer bli svinkul. Och visst kommer det bli det! Och som vi alltid skriver, en erfarenhet rikare. Nu är det nämligen så att en av oss har tackat ja till att gå en thaimatch. Rätt snart också. Shit pommes. Det slog oss lite extra mycket idag. Det är ju otroligt kul med sparkar och clinch, men sparkarna sitter inte helt naturligt. Det gör bara inte det.

Idag hamnade självförtroendet längst ner på botten under kvällens lilla sparring-session med tjejerna. Ni anar inte hur stenhårda dom är, speciellt när det kommer till sparkarna. Man känner sig som en vilsen fågelunge i vissa lägen. Tankarna snurrar i helfart och ibland tänker man: ”Snart, snart, snart blir jag avslöjad. Snart inser dom att man fejkar allt”. För det är precis så det känns, att man fejkar allt. Svårt att förklara. Det kom lite krokodiltårar, lite pepp från Rebin & Majdi och en jävla massa girlpower från tjejgruppen så var man på banan igen. Nästan i alla fall. Nya tag imorgon! Visst? Fy skam för den som ger sig!

Allstyle Open gruppbildHär ser dom så snälla ut… Men med handskar på och höga sparkar så är dom livsfarliga 🙂 

//Twinsen