KORT OM BOXNING BLOGG – I backspegeln Tuesday Night Fights på USA Network, en riktig långkörare!

KORT OM BOXNING BLOGG – Så här står det att läsa om USA Networks långkörare  ”USA Tuesday Night Fights” på Wikipedia: ”USA Tuesday Night Fights” is a television boxing show. It aired from October 1, 1982 through August 25, 1998 on the USA Network; at one time it was the longest continually-running boxing show on television.”

Alla vi 70-talister minns med rysningar och välbehag denna livskraftiga TV-följetong i boxningens tecken. Sean O´Grady och Al Albert var dessutom en synnerligen lyckad duo och likt sin vassa konkurrent ”ESPN Friday Night Fights” så satsade kanalen på kunniga kommentatorer som satt inne med stor kunskap och agerade ytterst professionellt. Det var god underhållning för boxningsfans.

Nedan har ni en klassisk sändning med Roy Jones Jr och Darin Van Horn på programmet. Detta är nostalgi för oss som växte upp med detta TV-fenomen. Check it out!