KORT OM BOXNING BLOGG: Dokumentären ”Rocky Ros Muc” ligger naturligtvis i ”pipelinen” för att betas av!

KORT OM BOXNING BLOGG – Jag läste på Irish-Boxing.com (stycke här) att Irland möjligtvis kommer att skicka irländska Boxningsdokumentären ”Rocky Ros Muc” om 70-80 och 90-tals boxaren Sean Mannion  som deras Oscars-bidrag i kategorin bästa dokumentär. Ännu en boxningsdokumentär som undertecknad hemskt gärna skulle vilja ta del av förstås och tipsa er kära bloggläsare om. Jag minns faktiskt Sean Mannion som en färgstark och synnerligen kompetent boxare på den tiden han var aktiv. Enligt nämnda ”rulle” (nedan) så emigrerade han från Irland (Rosmuc) till ruggigt tuffa och på den tiden gravt maffiastyrda ”South Boston” i USA för att göra sig ett namn som proffsboxare  på 70-talet.  Kolla in trailern för ”Rocky Ros Muc” på klippet nedan, visst känns som ett måste att beta av den dokumentären.