Match och sparring

Hej gott folk!

Helgen har det vart fullt upp!

Gick fight i lördags i Gävle och det gick bra i matchen men blev bortdömd med domar siffrorna 2-1! Resultatet gjorde ont men det kändes skönt att man blev publikens vinnare där till o med läkaren sa att det var solklar vinst för mig.. Men det är sånt här som gör en starkare och nu var det bara att ladda upp om för på söndag hade jag sparring  mot någon från norska landslaget. Efter matchen i lördags hade jag inte alls någon lust men det var bara att ladda om batterierna och köra. Åkte hem till min familj efter matchen och fick en skön dag på alla hjärtans dag, vilket behövdes.

Bild från matchen i Gävle

Bild från matchen i lördags. Vill passa på och tacka Kwamena från Narva som var med i min hörna och bröderna Oscar Ahlin, Max Cederström och Ahmed Rossi som var med och supportade innan, under och efter matchen.

Söndagen vaknade jag upp pigg och redo att köra. Mötte upp min tränare Meseret Bede och några andra från gruppen som jag tränar med på BK Örnen. Jag fick gå första sparringen vilket var skönt så jag kunde få det överstökat och jag var nöjd över hur det gick. Fick köra 4×3 ronder matchsparring som passar mig bra för jag är bra att driva upp tempot och orka boxas i flera ronder om det behövs. Efter mig var det andra från gruppen som sparrade som också levererade så det va kul!

Bild från sparringen med norska landslaget

Imorgon är det träning med alla i gruppen på BK Örnen vilket ska bli kul.. älskar hur Meseret får oss använda huvudet under hela träningen samtidigt som han jobbar ihjäl oss haha..

God natt och sov gott alla så hörs vi snart!