Kiro och träning

Hej gott folk!

 

Efter en vilodag är det fullt upp med träningen igen! Åt en tidig frukost för att kunna ge mig ut på löpturen kl 09:00 med min bästa vän vovven. Sprang i lite mer än en timme i ett avslappnat tempo för att sätta igång kroppen. Kom hem, tog en lång dusch (ääälskar att duscha haha, ni som vet ni vet) för att sedan ladda upp för nästa pass på Örnen med min galne tränare Meseret och alla från klubben. Vi körde parövningar, uppgiftssparring och ett par ronder fri sparring i närkamp innan vi gick på säcken. Kändes bra idag, lärde mig en del saker samtidigt som jag blev påmind om annat som jag fortfarande har att att jobba på.

 

 

Jag och min bästa vän Kiro

 

 

Efter träningen skyndade jag mig för att träffa upp min mor. Vi gick och satte oss och tog en kopp te och efter det gick jag ut och aktiverade min hund med lite träning och en kvällspromenad. Nu är det läggdags, ny dag imorgon med träning och annat så nu avrundar jag min kväll!

 

Peace