En fotbollsresa är så mycket mer än 90 minuter på fotbollsläktaren. Upplevelsen av en fotbollsresa startar redan när du bestämt dig för att åka. Uppladdningen och förväntningarna. I Europa är våren i full blom, uteserveringarna doftar ljuvligt. När du checkat in på ett hotell och går ut på gatorna är det början på ett minne att bära med sig resten av livet.

Åk på fotbollsresa!

Innan du får se en fotbollmatch, kan du passa på att njuta av det centraleuropeiska kökets läckerheter och rika utbud av drycker. Vid avspark har du förhoppningsvis också hunnit njuta av solens värme och är utvilad till kropp och själ. Alltigenom redo för den spännande fotbollsmatchen som väntar.

Spänningen stiger så snart matchen börjar

Fotbollsresan når sin höjdpunkt när domaren sätter pipan till munnen och bollen sätts i rörelse. Omkring dig sitter tusentals fans, stämningen är på topp. Kanske är det inte första gången du är på en av våra fotbollsresor? Många som åkt tidigare är återkommande kunder, och de har goda skäl att göra om upplevelsen.
Precis som ingen fotbollsmatch är den andra lik, är ingen resa är exakt lik den andra. Att bestämma sig för att boka en fotbollsresa är att välja bland många goda ting – oavsett väderlek kommer resan att krönas av en stor upplevelse – fotbollskonst i absolut världsklass.

Några timmar bort

På en fotbollsresa är allting förberett för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din fotbollsresa – till ett anständigt pris. Kärleken till fotboll är stark, det är så mycket mer än en sport; det är ett sätt att tänka, att umgås, att andas. Varför hålla tillbaka denna kärlek när den ligger och väntar precis inom räckhåll? Den mest högklassiga fotbollen i världen.

Boxning och fotboll har vissa gemensamma nämnare – det är viljan att vinna, att utnyttja motståndarens svagheter till egen fördel, se ögonblickets möjligheter och ha modet att utnyttja det, att resa sig när det ser hopplöst ut, och att ingen seger är självklar förrän slutsignalen går. Dessutom är publikens närvaro ytterligare en adrenalinkick – och närvaron i sig själv, i utförandets ögonblick.

När ingenting annat existerar än kampen, kraften och den råa viljan.
På våra fotbollsresor får man både avkoppling och aktivitet, vilket är precis vad man kan begära av en lyckad resa. Visualisera dig själv, när anfallaren i ditt favoritlag gör en lyckad dribbling tvärs genom försvaret och passar en omarkerad spelare.