Tyson Fury byter till MMA

 Tyson Fury byter till MMA

Världsmästaren i boxning, Tyson Fury, chockar sina fans med beslutet om att byta sport, och det redan nästa år. Hösten 2019 gick Fury ut med sitt beslut om att börja tävla i MMA. Han sade till Sky Sports att sporten är annorlunda men att Tyson Fury kommer att ta över den. Det är så typiskt Fury att meddela att han kommer att ta över en ny sport!

Redan 2015 hade Tyson Fury tagit hem fyra världsmästarbälten i boxning. I september gick han tolv ronder mot Otto Wallin. Under 2020 lär det bli två fajter mot Deontay Wilder om Fury får som han vill. Det lär alltså bli ett helt fantastiskt intensivt 2020 för Fury och så tänker han lägga MMA till detta, eller ska vi säga ta över MMA…

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100

Kommer att tränas av McGregor

Att Tyson Fury menar allvar råder det inga tvivel om. Han kommer att tränas av en av de allra främsta nämligen irländaren Conor McGregor. Men det är inte bara rätt coach som får betydelse för hur det kommer att gå.

Fury är inte rädd för blod och han pratar redan nu om att ge sig in i oktagonen och krossa. Kanske är det något som taggar McGregor som har tackat ja till att träna Tyson. När Sky Sport gjorde inlägget om Fury som kommande MMA-stjärna svarade han via Twitter.

På Tysons kommentar om att McGregor ska vara hans tränare svarade McGregor:

  • Vi kör!

Det är alltså MMA på gång för Tyson Fury och snart kanske vi får läsa nyheter om hur boxningsstjärnan har blivit MMA-stjärna. Han har ju onekligen inställningen som krävs för att lyckas med det!